Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΣΤΡΙΩΝ: Το ευχαριστώ δεν θα πάει στην Επιχείρηση. Θα πάει στους εργαζόμενους του Σπηλαίου

Δεν είμαστε αχάριστοι θα πούμε ένα ευχαριστώ. Το ευχαριστώ δεν θα πάει στην Επιχείρηση. Θα πάει στους εργαζόμενους του Σπηλαίου που ανέχοντα...

Δεν είμαστε αχάριστοι θα πούμε ένα ευχαριστώ. Το ευχαριστώ δεν θα πάει στην Επιχείρηση. Θα πάει στους εργαζόμενους του Σπηλαίου που ανέχονται τις αγγαρείες της «Διοίκησης». 5 μήνες περιμένουμε να γίνει ένα σωστό έργο στην κοινότητα μας. Η Επιχείρηση λοιπόν για να μην πληρώσει ειδικό συνεργείο για την διαγράμμιση του γηπέδου και γενικά την ανακαίνιση του ,έβαλε υπάλληλους του Σπηλαίου (που δεν έχουν καμία αρμοδιότητα για την συντήρηση του γηπέδου) να βάψουν τις γραμμές. Εμείς θα ευχαριστήσουμε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Απ’ ότι φαίνεται τα Καστριά για μία ακόμη φορά μένουν απέξω από την μερίδα που τους ανήκει. Δεν είναι μόνο το γήπεδο. Είναι όλα αυτά που έχουν αφήσει στην μοίρα τους. Τα τελευταία 20 χρόνια ο Ξενώνας Καστριών παραμένει στα τούβλα. Η Μαύρη Λίμνα κατεστραμμένη εντελώς. Ο δρόμος της Αναλήψεως περιμένει την ασφαλτόστρωση του. Το Σπήλαιο περιμένει την αναβάθμιση του. Τα Καστριά περιμένουν και μάλλον θα περιμένουν. 
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο και την Κοινότητα. Μπράβο στους εργαζόμενους του Σπηλαίου που προσπαθούν πάντα για το καλύτερο του χωριού μας!
Νεολαία Καστριών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.