HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία χορήγησης αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας

Ενεργοποιήθηκε η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία χορήγησης Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις υπουργικές απ...

Ενεργοποιήθηκε η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία χορήγησης Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις υπουργικές αποφάσεις 15435/913/16/4/2020 και 17535/Δ16002/7/5/2020.

Στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης της προβλεπόμενης Υπεύθυνης Δήλωσης Εξαίρεσης από την προσκόμιση Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας. Οι πιστοποιημένοι χρήστες μπορούν να επιλέγουν στην οθόνη της αίτησης=> Είδος Ασφαλιστικής Ενημερότητας την επιλογή «Καταχώρηση Υπεύθυνης Δήλωσης Εξαίρεσης» και να προχωρήσουν σε υποβολή.

Εφόσον από τον έλεγχο που θα διενεργηθεί στα πληροφοριακά συστήματα του e-ΕΦΚΑ διαπιστωθεί ότι όντως τηρούνται οι προϋποθέσεις εξαίρεσης από την προσκόμιση Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας εκτυπώνεται Βεβαίωση Καταχώρησης της Υπεύθυνης Δήλωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.