Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων προσκαλούμε μέσω τηλεδιάσκεψης, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετι...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων προσκαλούμε μέσω τηλεδιάσκεψης, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του (ΦΕΚ αριθ. Φυλ. 55/Α΄/11-03-2020) και του με αριθ. πρωτ. 18318/13-03-2020 εγγράφου του Υφυπουργού Εσωτερικών και της Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, υπ’ αριθμ. 40 Α.Π.: 20930/31-03-2020 και σε συνέχεια των μέτρων προστασίας αντιμετώπισης του κορωνοϊού covid-19 του Δήμου}, την 22α του μηνός Μαΐου του έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2020.

2. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 35.750,00 € από B΄ Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.

3. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 700,00 € από Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. έτους 2020, για την καταβολή των μισθωμάτων των σχολικών μονάδων, καθώς και των υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν.3852/2010 και αφορούν στη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2020.

4. Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαβρύτων και ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση ερευνητικού έργου: «Εκτίμηση επικινδυνότητας επαναλαμβανομένων φαινομένων αστοχίας πρανών στην περιοχή Κάτω Ζαχλωρούς Δήμου Καλαβρύτων.

5. Περί πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας τεσσάρων μηνών για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

6. Περί έγκρισης Γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης περιοχής Κάστρου-Παλιοπήγαδου Καλαβρύτων.

7. Περί απαλλαγής από την καταβολή των δημοτικών τελών χρήσης πλατείας, των επαγγελματιών της Κοινότητας Κλειτορίας,στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια χρήσης πλατείας για την εναπόθεση τραπεζοκαθισμάτων για τη λειτουργία των καταστημάτων τους, λόγω κατασκευής του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Κλειτορίας» και μέχρι την περαίωση αυτού.

8. Περί κοπής ξερών κυπαρισσιών από το Κοιμητήριο της Κοινότητας των Καλαβρύτων.

9. Περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας του Πεζόδρομου, στο Ιστορικό και Τουριστικό Κέντρο των Καλαβρύτων και των πεζοδρομίων στην πόλη των Καλαβρύτων. (Σχετική η υπ’ αριθμ. 11/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας των Καλαβρύτων).

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Θεόδωρος Νασιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- κ. ΔΗΜΑΡΧΟ για να λάβει γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και της διαδικασίας της συνεδρίασης που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. Στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα ακολουθήσει έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων αυτών και των προτάσεων για το καθένα που καλούνται να ψηφίσουν, καθώς επίσης και e-mail, με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις 22-05-2020, ώρα: 11.30 μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στην διεξαγωγή της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να αποστείλουν την ψήφο τους για το κάθε θέμα ξεχωριστά, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, είτε με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 26920 23330 υπ’ όψη Νασιώτη, είτε με μήνυμα τηλεφωνικής τηλεφωνίας στον αριθμό 6973030086, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) , στη Διεύθυνση: lakisnasiotis@gmail.com ή prekoytis@1363.syzefxis.gov.gr (γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) μέχρι ώρα 14.30 της 22ας/5/2020.

2. Στους κ. κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση και μόνον, των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να στείλουν την ψήφο τους σε όποιο θέμα αφορά την Κοινότητά τους, με την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω για τους Δημοτικούς Συμβούλους.

3. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος Webex-Cisco που έθεσε στη διάθεση των Δήμων η ΚΕΔΕ και θα ακολουθήσουν οδηγίες προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εφαρμογή της από την υπηρεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.