HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας: Μεγάλη συμμετοχή στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Καλάβρυτα

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου στα Καλάβρυτα  η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία με πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαβ...

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου στα Καλάβρυτα  η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία με πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας σε συνεργασία με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων.
Σημαντική η συμβολή του Π.Γ.Ν. Ρίου Πατρών, το οποίο διαθέτει για το σκοπό αυτό ειδική και έμπειρη επιστημονική ομάδα, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία των πολιτών από την πανδημία. 
Η εθελοντική αιμοδοσία έχει μακρόχρονη παράδοση στα Καλάβρυτα. Ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας δίνουν το παρόν στις αιμοδοσίες με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά αυτή, που έχει σώσει πολλές ζωές, είναι απόδειξη υψηλής αίσθησης κοινωνικής αλληλεγγύης και αλτρουισμού, ευγενικών αισθημάτων που κατακλύζουν τους εθελοντές αιμοδότες συμπατριώτες μας.
Παρών καθ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Ευθύμιος Βαζαίος που συντόνιζε την όλη διαδικασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.