Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι επιχειρηματίες ζητούν διαβούλευση για την λειτουργία των καταστημάτων

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο Καλαβρύτων, με επιστολή - αίτημα προς την δημοτική αρχή, ζητούν από τον Δήμο να ...

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο Καλαβρύτων, με επιστολή - αίτημα προς την δημοτική αρχή, ζητούν από τον Δήμο να απευθύνει πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση, κατ' εφαρμογή του άρθρου 79 παρ. 2 του Κ.Δ.Κ. προκειμένου να υποβληθούν προτάσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τα ζητήματα του Κανονισμού Λειτουργίας του πεζόδρομου Καλαβρύτων, εκπροσωπούμενοι από πενταμελή επιτροπή.
Η επιστολή έχει ως εξής:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Όπως γνωρίζετε στην ημερήσια Διάταξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Μαΐου 2020, συμπεριλαμβανόταν ως θέμα και αυτό «περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας του Πεζόδρομου, στο Ιστορικό και Τουριστικό Κέντρο των Καλαβρύτων και των πεζοδρομίων στην πόλη των Καλαβρύτων. (Σχετική η υπ’ αριθμ. 11/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας των Καλαβρύτων)». Το εν λόγω θέμα τελικά δεν εισήχθη προς συζήτηση ύστερα από την υπ' αριθ. πρωτ. 2898/21-5-2020 Επιστολή - Αίτησή μας, με την οποία επισημάναμε την έλλειψη προηγούμενης διαβούλευσης η οποία παρίσταται απολύτως αναγκαία προκειμένου όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το ζήτημα αυτό.
Οι αιτούντες διατηρούμε εμπορικά καταστήματα εντός των ορίων του Πεζόδρομου Καλαβρύτων. Ως εκ τούτου, έχουμε άμεσο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Πεζόδρομου καθόσον αυτά επηρεάζουν ευθέως την άσκηση της επαγγελματικής - οικονομικής μας δραστηριότητας.
Για τους λόγους αυτούς, και σε συνέχεια της υπ' αριθ. πρωτ. 2898/21-5-2020 Επιστολής - Αίτησής μας, υποβάλλουμε αίτημα όπως εντός των επόμενων 15 ημερών απευθύνετε πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση, κατ' εφαρμογή του άρθρου 79 παρ. 2 του Κ.Δ.Κ., η οποία θα λάβει χώρα δια ζώσης σε χώρο Δημοτικού κτηρίου κατάλληλο για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των συμμετεχόντων - σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης έναντι του κορωναϊού - προκειμένου να υποβάλουμε τις προτάσεις και παρατηρήσεις μας σχετικά με τα ζητήματα του Κανονισμού Λειτουργίας του πεζόδρομου Καλαβρύτων, εκπροσωπούμενοι από πενταμελή επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.