Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφικοί σταθμοί

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας: Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επ...

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας:
Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:
➠οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία),
➠οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
➠οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και εν αναμονή των επίσημων δηλώσεων  που θα κάνει αύριο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είναι ασφαλές να πούμε ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος μέχρι τις 30 Ιουνίου όπως είχε πει σε συνέντευξη τύπου η ίδια η υπουργός στις 29 Απριλίου σε περίπτωση που τα δημοτικά σχολεία άνοιγαν την 1η Ιουνίου.

Επίσης θα γίνει και παράταση των συμβάσεων των αναπληρωτών καθηγητών καθώς η υφυπουργός Παιδείας Σοφία  Ζαχαράκη μιλώντας την Παρασκευή 22 Μαΐου στο ραδιόφωνο του 9.84 είχε πει ότι «από τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την επάρκεια προσωπικού, ακόμη και με παράταση των συμβάσεων αναπληρωτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.