HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγουν τα Εμπορικά Κέντρα

Ανοίγουν τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, τα εμπορικά κέντρα μετά το πράσινο φως που έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι στο αίτημα του υπουργείου Αναπτυξης. ...

Ανοίγουν τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, τα εμπορικά κέντρα μετά το πράσινο φως που έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι στο αίτημα του υπουργείου Αναπτυξης.
Όπως μετέδωσε το OPEN, το αίτημα του υπουργείου Ανάπτυξης έγινε δεκτό, καθώς το σκεπτικό ήταν ότι αφενός διαθέτουν πολλά τετραγωνικά, αφετέρου έχουν ήδη ανοίξει άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα και ετίθετο θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι κανόνες στην είσοδο για τα εμπορικά κέντρα θα είναι:

1 άτομο ανά 20 τμ
Σύσταση για χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους
Υποχρεωτική χρήση μάσκας για πελάτες και προσωπικό μέσα στα καταστήματα. Και τούτο γιατί ο κλιματισμός των mall είναι ανακυκλούμενος.
Από Δευτέρα 18 Μαΐου εκτός από τα Εμπορικά Κέντρα και τα shopping mall ανοίγουν επίσης και ζωολογικοί και βοτανολογικοί κήποι όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι θα δοθούν στη δημοσιότητα οι σχετικοί κανόνες για τη λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.