HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν.Φαρμάκης: Να δοθούν διευκρινήσεις για τον τρόπο μεταφοράς μαθητών

Με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη, ενόψει τ...

Με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη, ενόψει της επικείμενης σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, διευκρινήσεις για τον τρόπο μεταφοράς μαθητών, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία και να εκτελεστεί απρόσκοπτα η μεταφορά τους, ιδιαίτερα εκείνων που μετακινούνται από απομακρυσμένες περιοχές.
Δεδομένου ότι στο πλαίσιο των μέτρων για τη μη εξάπλωση του νέου κορωνοϊόυ, επιτρέπεται η μεταφορά ενός επιβάτη, πλέον του οδηγού για επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα με οδηγό μέχρι πέντε θέσεων, επισημαίνω ότι ο συγκεκριμένος περιορισμός καθιστά αδύνατη την εκτέλεση των υφιστάμενων συμβάσεων μεταφοράς μαθητών και θέτει σε κίνδυνο την έγκαιρη παρουσία των μαθητών στις σχολικές μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.