Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Χρυσοχοΐδη ο Φωτήλας για τα θέματα της Αχαΐας

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισκέφθηκε χτες το απόγευμα ο Ιάσονας Φωτήλας.  Στη συνάντηση ο βουλευτής εν...

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισκέφθηκε χτες το απόγευμα ο Ιάσονας Φωτήλας. 
Στη συνάντηση ο βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του νομού Αχαΐας, για τα αιτήματα των αστυνομικών με την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό και εξοπλισμό και την ανάγκη απεμπλοκής από πάρεργα που εμποδίζουν την αποκλειστική τους ενασχόληση με την αστυνόμευση. Τέλος, τον ενημέρωσε για τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να προχωρήσει η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη άκουσε με προσοχή τον βουλευτή και κατανόησε τα ζητήματα που του τέθηκαν τόσο για την ασφάλεια των πολιτών του νομού όσο και για τα ειδικότερα αιτήματα των αστυνομικών και δεσμεύτηκε να τα μελετήσει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για το ζήτημα της ανέγερσης του νέου Μεγάρου της Αστυνομίας που συμφώνησε ότι θα αποτελέσει μεγάλη αναβάθμιση της λειτουργίας των δυνάμεων ασφαλείας στο νομό. Ζήτησε από τον Ιάσονα Φωτήλα να τον ενημερώνει διαρκώς για το ζήτημα και δεσμεύτηκε να βοηθήσει σχετικά ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.