HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στα Τριπόταμα - Ένας 30χρονος νεκρός και δύο 21χρονοι τραυματίες από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Ανείπωτη τραγωδία στα Τριπόταμα με ένα νέο παλικάρι 30 ετών να χάνει τη ζωή του και δυο να είναι τραυματίες σε τροχαίο που σημειώθηκ...

Ανείπωτη τραγωδία στα Τριπόταμα με ένα νέο παλικάρι 30 ετών να χάνει τη ζωή του και δυο να είναι τραυματίες σε τροχαίο που σημειώθηκε στα Τριπόταμα χθες βράδυ.
Από το ένα ΙΧ ανασύρθηκε, νεκρός ο Αυγερινός Αντωνόπουλος, 30 ετών κάτοικος Τριποτάμων, Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου διαπιστωθηκε ο θάνατός του
Το δυστύχημα, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 χθες βράδυ, 2 χιλιόμετρα από Τριπόταμα προς Σειρές. Ο άτυχος 30 χρονος οδηγός ενός ΙΧ Audi συγκρούστηκε με ΙΧ Mersedes με δυο επιβάτες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.
Τραγικό γεγονός, οτι το δυστύχημα έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του 30χρονου και οι επιβάτες του άλλου οχήματος και τραυματίες (και οι δύο 21χρονοι) ήταν πρώτα του ξαδέρφια.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ΑΤ Κλειτορίας. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη, χθες το βράδυ, στο 93,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως, στα Τριπόταμα Αχαΐας.
Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη ακόμα έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 30χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά οι δυο άνδρες του δεύτερου οχήματος.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.