HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων της 22 Μαΐου 2020

Παρακολουθήστε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων που έγινε με τηλεδιάσκεψη.  ΘΈΜΑΤΑ Περί αναμόρφωσης – τροποποίησης του πρ...

Παρακολουθήστε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων που έγινε με τηλεδιάσκεψη. 

ΘΈΜΑΤΑ
Περί αναμόρφωσης – τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2020.
Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 35.750,00 € από B΄ Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.
Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 700,00 € από Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. έτους 2020, για την καταβολή των μισθωμάτων των σχολικών μονάδων, καθώς και των υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν.3852/2010 και αφορούν στη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2020.
Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαβρύτων και ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση ερευνητικού έργου: «Εκτίμηση επικινδυνότητας επαναλαμβανομένων φαινομένων αστοχίας πρανών στην περιοχή Κάτω Ζαχλωρούς Δήμου Καλαβρύτων.
Περί πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας τεσσάρων μηνών για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
Περί έγκρισης Γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης περιοχής Κάστρου-Παλιοπήγαδου Καλαβρύτων.
Περί απαλλαγής από την καταβολή των δημοτικών τελών χρήσης πλατείας, των επαγγελματιών της Κοινότητας Κλειτορίας,στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια χρήσης πλατείας για την εναπόθεση τραπεζοκαθισμάτων για τη λειτουργία των καταστημάτων τους, λόγω κατασκευής του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Κλειτορίας» και μέχρι την περαίωση αυτού.
Περί κοπής ξερών κυπαρισσιών από το Κοιμητήριο της Κοινότητας των Καλαβρύτων.
Περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας του Πεζόδρομου, στο Ιστορικό και Τουριστικό Κέντρο των Καλαβρύτων και των πεζοδρομίων στην πόλη των Καλαβρύτων. (Σχετική η υπ’ αριθμ. 11/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας των Καλαβρύτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.