HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: «Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία»

«Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία» ξεκαθάρισε χθες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οι...

«Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία» ξεκαθάρισε χθες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, με αποδέκτες του αυστηρού του μηνύματος, όσοι σκέφτονται να σπάσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό τις ημέρες του Πάσχα. «Έχουν γνώσιν οι φύλακες» αποφάνθηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με το ενδεχόμενο αυτό, καθώς γνωστοποίησε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για τις ημέρες των γιορτών περιλαμβάνει τόσο τη τη φύλαξη των διοδίων όσο και των παράπλευρων οδών.
Ο ίδιος υπενθύμισε με νόημα πως έχουν προβλεφθεί αυστηρά πρόστιμα όσο και ποινικές ευθύνες που φθάνουν έως την κάθειρξη για τους παραβάτες, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόστιμα που έχουν μέχρι σήμερα επιβληθεί, με τον μέσο όρο των ημερήσιων παραβάσεων (1.200) να βαίνει σταθερά μειούμενος.
Μια συνολική εικόνα για το εύρος των παραβάσεων τόσο ως προς τους κανόνες μετακίνησης, όσο και ως προς τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων έδωσε χθες και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως από την έναρξη του αυτοπεριορισμού μέχρι και σήμερα, έχουν επιδοθεί 21.308 πρόστιμα για παραβίαση κυκλοφορίας και έχουν καταγραφεί 359 παραβάσεις ως προς την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων, οδηγώντας σε 353 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.