HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ένα νέο υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα προστέθηκε σήμερα στο στόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Πρόκειται για νέο υδροφόρο ...

Ένα νέο υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα προστέθηκε σήμερα στο στόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Πρόκειται για νέο υδροφόρο οχήματα (4Χ4) 5 τόνων MAN Truck & Bus TGS 33.510, ιδανικό για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και άλλων συμβάντων αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το νέο όχημα που ήρθε στα Καλάβρυτα είναι προϊόν του προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό του στόλου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
Το νέο όχημα MAN TGM, με μικτό βάρος 18 τόνους και 7λιτρο κινητήρα Euro6, ισχύος 340hp (1.250 Nm), διαθέτει ημιαυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων MAN TipMatic 12 σχέσεων, βαλβιδόφρενο, λογιμικό για κίνηση εκτός δρόμου, σύστημα πλοήγησης (cruise control), βοηθητική πέδη για κίνηση σε ανωφέρειες (hill-climbing brake), παραβολικές αναρτήσεις στον εμπρόσθιο άξονα και μειωτήρες στον οπίσθιο, καμπίνα ειδικής σχεδίασης για πλήρωμα (crew cab),κ.ά. ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία τόσο για επιχειρήσεις κατάσβεσης όσο και τις εν γένει επιχειρησιακές ανάγκες του πυροσβεστικού σώματος.









Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS βρέθηκε τόσο άφιξή του, όσο και στην πρώτη του δοκιμαστική κίνηση από Καλάβρυτα - Σκεπαστό - Καλάβρυτα, με οδηγό τον κ. Δημήτριο Μιχαλόπουλο και συνοδηγό τον Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Βασίλειο Μαρτζάκλη.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.