HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έκαναν τους πονηρούς, πήγαν να αποφύγουν το μπλόκο, "έφαγαν" το πρόστιμο και επέστρεψαν...

Συνεχίζονται αμείωτα οι ενδελεχείς έλεγχοι, σε όλες τις εισόδους των Καλαβρύτων, από τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, στο...

Συνεχίζονται αμείωτα οι ενδελεχείς έλεγχοι, σε όλες τις εισόδους των Καλαβρύτων, από τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα, που εντατικοποιήθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης, περιλαμβάνει μια σειρά αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται σε 24ωρη βάση για την αποτροπή της μετακίνησης όσων τυχόν επινοήσουν διάφορες μεθόδους για να “ σπάσουν” την καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού και προσπαθήσουν να μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Σκέφτηκαν πονηρά, έφαγαν το πρόστιμο...
Σήμερα Κυριακή των Βαΐων, μπλόκα εχουν στηθεί σε πολλά σημεία εκ περιτροπής και πραγματοποιούνται έλεγχοι σε όλα τα οχήματα από και προς τα Καλάβρυτα.
Το πρωί, επιβατικό Ι.Χ. με επιβάτες νεαρό ζευγάρι, βλέποντας από μακριά το μπλόκο της αστυνομίας, έκανε αναστροφή για να το αποφύγει. Περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων έσπευσε και το σταμάτησε και ζήτησε τα απαραίτητα προς έλεγχο δικαιολογητικά. Επικαλέστηκαν επίσκεψη σε άτομο που χρειάζεται βοήθεια και προορισμό τη... Ζαρούχλα και σε έλεγχο των αποσκευών βρέθηκαν προσωπικά είδη, για μακρά διαμονή... Βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ και διατάχθηκε η άμεση επιστροφή τους στην αφετηρία τους...
  

2 σχόλια

  1. Eεεεε οσο να'ναιΚαλαβρυτα ειναι αυτα.
    Και για Πασχα και για χειμωνα και καλοκαιρι καλα ειναι.
    Μερα μεσημερι που πηγαινες χριστιανε μου, ουτε με αρμα μαχης δεν περνας απο εκει.
    Τελικα απο που ξεκινησαν , ποια η αφετηρια δεν μας ειπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο λεγεται Κοκομπλοκο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.