HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων για την απώλεια της Μαρίας Μασσαρά - Δαφαλιά

Μια γυναίκα – σύμβολο της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της μαχητικότητας, μια Καλαβρυτινή δραστήρια και στοχοπροσηλωμένη, μέχρι το τέλο...

Μια γυναίκα – σύμβολο της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της μαχητικότητας, μια Καλαβρυτινή δραστήρια και στοχοπροσηλωμένη, μέχρι το τέλος, στην προσφορά προς το συνάνθρωπο, ένας σπάνιος άνθρωπος με όραμα και επιμονή στον αγώνα για όσα άλλοι μπορεί να θεωρούσαν δύσκολα ή ακατόρθωτα, η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΣΑΡΑ – ΔΑΦΑΛΙΑ, δεν βρίσκεται πια κοντά μας! 
Τα Καλάβρυτα από χθες είναι φτωχότερα… η Πάτρα, η Αχαΐα, επίσης. Η μνήμη μας, όμως, πλούσια από το φωτεινό παράδειγμα της γυναίκας που, όχι μόνο, συμμετείχε δυναμικά, από τη θέση της νομαρχιακής συμβούλου, για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου μας, αλλά – ακόμη πιο σπουδαίο – αποτέλεσε την ψυχή, την κινητήριο δύναμη, τον στυλοβάτη ενός μοναδικού έργου που δημιουργήθηκε, μετά από πολλούς αγώνες, στην Πάτρα… το Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η ΕΛΠΙΔΑ», που φιλοξενεί και στηρίζει ογκολογικούς ασθενείς από ολόκληρη την Ελλάδα, έχει την υπογραφή της. Ας μην ξεχνάμε ότι χάρη στην επιμονή της ολοκληρώθηκε αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Μια επιμονή γόνιμη και θαυμαστή, που τη διέκρινε και στον πολιτικό στίβο, ο οποίος ήταν και παραμένει, ως ένα βαθμό, δύσκολος και απαιτητικός για μία γυναίκα… Αλλά εκείνη δε δίστασε στιγμή να σηκώσει το ανάστημά της και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να καινοτομεί με τις προτάσεις της.
Το όνομά της έχει γραφτεί ανεξίτηλα στην ιστορία του τόπου και η ακούραστη θέλησή της να προσφέρει τις δυνάμεις, τις γνώσεις, τον εαυτό της, σε ευγενείς σκοπούς, πρέπει να αποτελέσει φάρο για τις μελλοντικές μας διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο, για τη διατήρηση της ιστορίας και της ανθρωπιάς μας. Οι λέξεις είναι λίγες για να αποδώσουν το φόρο τιμής που αξίζει στην Γυναίκα, στην Κυρία Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη!

Για το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων
Η Πρόεδρος
Χρύσα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.