Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρατείνονται έως τις 4 Μαΐου τα μέτρα

Την παράταση για ακόμα μία εβδομάδα, έως τις 4 Μαΐου, της ισχύος των περιοριστικών μέτρων που θα έληγαν αυτή τη Δευτέρα 27 Απριλίου, για...

Την παράταση για ακόμα μία εβδομάδα, έως τις 4 Μαΐου, της ισχύος των περιοριστικών μέτρων που θα έληγαν αυτή τη Δευτέρα 27 Απριλίου, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε ο κ. Πέτσας, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης.
Σύντομα θα αρχίσει η μετάβαση σε μια νέα εποχή, νέα κανονικότητα, όπου όμως πολλές συνήθεις και συμπεριφορές θα έχουν αλλάξει, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας πως τα μέτρα δούλεψαν επειδή τα τηρήσαμε όλοι μαζί. Η επιτυχία μάς θυμίζει πως σκοπός των μέτρων δεν είναι να μένουμε κλεισμένοι μόνιμα στα σπίτια αλλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.
Ο κ. Πέτσας επανέλαβε πως στη νέα κανονικότητα θα διατηρήσουμε όλες τις απαραίτητες συνήθειες που θα μας συντροφεύουν στο εξής, συνεχίζοντας να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, να αποφεύγουμε να αγγίζουμε το πρόσωπό μας, να αποφεύγουμε τις χειραψίες και τις κοντινές επαφές και να τηρούμε τα επιπλέον μέτρα για όσο μας υποδείξουν οι ειδικοί.
Στα δύσκολα ενωμένοι τα καταφέρνουμε, έτσι θα προχωρήσουμε και στη σταδιακή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα, πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.