Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

119 θετικά κρούσματα για κορονοϊό στο «Ελ.Βενιζέλος»

Στο λιμάνι του Πειραιά έχει δέσει από το βράδυ της Πέμπτης το επιβατικό πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» με 119 θετικά κρούσματα για κορονοϊό ανάμεσα...

Στο λιμάνι του Πειραιά έχει δέσει από το βράδυ της Πέμπτης το επιβατικό πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» με 119 θετικά κρούσματα για κορονοϊό ανάμεσα στους 380 συνολικά επιβαίνοντες του πλοίου.
Τις επόμενες ώρες, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, αναμένεται να αποβιβαστούν οι επιβαίνοντες που βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ για τον κορονοϊό.
Η επιχείρηση εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε 36 ώρες με τους επιβαίνοντες που είναι αρνητικοί να μεταφέρονται σε ξενοδοχεία της Αθήνας από όπου και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.
Όσοι επιβαίνοντες ήταν θετικοί στην Covid - 19, θα παραμείνουν σε υγειονομική απομόνωση εντός του πλοίου για 14 ημέρες. Χθες το πρωί, ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε το πλοίο για να πάρει δείγματα από τις επιφάνειες και από το σύστημα κεντρικού κλιματισμού.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά «Πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες στο πλοίο. Βρέθηκαν 119 δείγματα θετικά στον Covid-19, 259 αρνητικά και 2 ακατάλληλα όπου και θα επαναληφθεί ο έλεγχος.
Όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοίο είναι πολύ καλά και χωρίς συμπτώματα και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας τους. Σε συνεργασία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ενημερωθούν και αναλυτικά οι οικογένειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.