HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Βγαίνω ή μένω" - Το βίντεο της Finos Films για τον κορονοϊό

Στη δύσκολη αυτή κατάσταση που ζει ο κόσμος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλω...

Στη δύσκολη αυτή κατάσταση που ζει ο κόσμος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωσή του, το γέλιο είναι πάντα ένας απαραίτητος «σύμμαχος». Στο πλαίσιο αυτό, η Finos Film δημιούργησε ένα χιουμοριστικό βίντεο από την ταινία «Για Ποιον Χτυπά η... Κουδούνα» με πρωταγωνιστή τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Η ελληνική ταινία που βγήκε στους ελληνικούς κινηματογράφους το 1968 και παίζουν -μεταξύ άλλων- ο Κώστας Βουτσάς, η Νόρα Βαλσάμη και η Μπεάτα Ασημακοπούλου, χρησιμοποιείται για να στείλει το δικό της μήνυμα στους πολίτες της Ελλάδας.

Στο βίντεο που «ανέβηκε» στον λογαριασμό Instagram της εταιρείας και προσεγγίζει την καραντίνα -στο σπίτι- των πολιτών, εμφανίζεται ο πρωταγωνιστής να ρωτάει αρχικά: «Σςςςς... να μπω;» και στη συνέχεια προβάλλονται σκηνές από το φιλμ. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ακούγεται να λέει «Τι να κάνετε; Υπομονή και χαίρετε!», ενώ στο τέλος με την κουδούνα να χτυπά επίμονα, αναρωτιέται: «Τώρα τι κάνω; Βγαίνω ή μένω;».

Δείτε το βίντεο:


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.