HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νασιώτης: Η Βλακεία της ... ηλιθιότητας...

Δε μπορώ και δεν δικαιούμαι να απαντήσω στο άρθρο του κ. Μπουρδή Προέδρου της Κοινότητας Πριολίθου.  Αντί για τη δική μου απάντηση ας δι...

Δε μπορώ και δεν δικαιούμαι να απαντήσω στο άρθρο του κ. Μπουρδή Προέδρου της Κοινότητας Πριολίθου. 
Αντί για τη δική μου απάντηση ας διαβάσει όποιος θέλει την ανάρτηση του κ. Σβίγγου Αθανασίου Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκούριας και της κ. Κουτσιουρή Γεωργίας στο κείμενο που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες στο φώτο Δάφνη .
 Αυτοί οι δύο άνθρωποι απαντούν με τα κειμενά τους πολύ-πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να απαντήσω εγώ.
Εχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να προσπαθήσω να πείσω κάποιους για την ορθότητα όχι των δικών μου απόψεων αλλά για την ορθότητα των απόψεων που παρουσιάζουν ειδικοί λοιμοξιωλόγοι και ειδικά ο δικός μας καθηγητής κ. Γώγος και ο καθηγητής κ. Τσιόρδας   γιατί ότι και να πείς το ακούν από το ένα αυτί και βγαίνει από τα άλλο. 
Γιατί δεν υπάρχει τίποτα αναμεσά τους .  
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Συντονισμού για την αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας σε ότι αφορά το δήμο μας, είχα πλήρη συναίσθηση και των αντιδράσεων και των αρνητικών σχολίων που θα είχα και από επαγγελματίες που θα θίγονταν τα συμφεροντά τους αλλά και από απλούς πολίτες για τα αναγκαία μέτρα που θα έπρεπε να παρθούν , και ίσως χρειαστούν ακόμα πιο σκληρά στο μέλλον . 
Θέλω όμως εδώ να αρχίσω κ εγώ να μιλάω τη γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι μας.   Δεν μου καίγεται καρφί.  Τελεία και παύλα. Ούτε για τα σχόλια ούτε για τις βρισιές ούτε για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς .
Κύριο μελημά μου είναι η διαφύλαξη της υγείας των δημοτών μας και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω με οιοδήποτε κόστος. Προσωπικό , οικονομικό, πολιτικό για τη Δημοτική μας παράταξη.
Γι αυτό γυρίζω τα χωριά προσπαθώντας να συντονίσω τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  για να εφοδιάσουν ανήμπορους γέροντες και γερόντισσες , άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα που μένουν μόνα τους με αρκετά τρόφιμα και φάρμακα που να επαρκούν τουλάχιστον για 15 ημέρες ώστε να μην τους λείψει τίποτε και να μην αναγκαστούν να βγούν έξω. 
Γι αυτό με τη βοήθεια των Α.Τ Καλ/των και Κλειτορίας  γυρίζουμε τα χωριά ελέγχοντας την τήρηση των κανόνων υγιεινής που έχουμε θεσπίσει στα καταστήματα που είναι ακόμη ανοιχτά. 
Γι αυτό επισκέφτηκα , είτε μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά, με ανθρώπους που είναι από τα Καλάβρυτα και ήρθαν τώρα στα Καλάβρυτα, για να τους επιστήσω την προσοχή και αυτών αλλά και των παιδιών τους να μη έρθουν σε επαφή με τους ντόπιους αλλά να παραμείνουν σπίτι τους γιατί δυνητικά μπορεί να είναι φορείς του ιού ή να νοσούν και να μην  έχουν παρουσιάσει ακόμη συμπτώματα. Αν θέλουν να βγούν ας πάρουν  το δρόμο για τα βουνά μακριά από τους άλλους για να είμαστε όλοι υγιείς. ΄Απλα δόξα  το θεό έχουμε πολύ.
Αλλά το ίδιο έκανα και σε όσα χωριά είχα την πληροφορία ότι έχουν έρθει επισκέπτες. Τους ενημέρωσα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά και με τη σύσταση να μην επισκέπτονται ή να δέχονται επισκέψεις στα σπίτια τους. Το λέω αυτό γιατί πηγαίνοντας σε ένα χωριό χθες βράδυ είδα των εναγκαλισμό δύο συμπατριωτών μας ενός ντόπιου κ ενός μόλις είχε αφιχθεί να δίνουν ραντεβού στο σπίτι του ενός απ αυτούς για να πιούν ένα τσίπουρο. Μόνο που αυτό το τσίπουρο θα μπορούσε να γίνει η σπίθα για να ξεκινήσει πυρκαγιά.
Εγώ μόνος μου δεν μπορώ να τα κάνω όλα και δεν ξέρω ούτε  τα χωριά ούτε ποιοί ήρθαν ούτε από πού ήρθαν  , αν έχουν μαζί τους παιδιά, αν ήρθαν στο πατρικό τους που μένουν  οι γέροντες γονείς τους ή στο εξοχικό τους. Γι αυτό ζήτησα τη βοήθεια των Προέδρων των Κοινοτήτων  εκείνοι γνωρίζουν τον καθένα με το μικρό τους όνομα. Και τους ζήτησα να κάνουν αυτό που κάνω κ εγώ. Αν όλοι αυτή η διαδικασία που σας περιέγραψα μέχρι τώρα θυμίζει ρατσισμό η φέρνει διχόνοια τότε ναι είμαι ρατσιστής.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τους προέδρους των Κοινοτήτων ότι αύριο το πρωί θα τους στείλω ένα ερωτηματολόγιο να το δώσουν στους συμπατριώτες μας που ήρθαν από άλλη πόλη να το συμπληρώσουν και να το επιστρέψουν σε μένα γιατί αν ο μη γένοιτο έχουν κάποιο κρούσμα να γίνει άμεση ιχνηλάτηση των  επαφών του για να σπάσει όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη στα δυο αστυνομικά τμήματα των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας που δεν έχω αναφέρει τα ονόματα των αστυνομικών που χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα μπορούσε να μπεί καμία τάξη στο Δήμο μας. Συγχαίρω και ευχαριστώ θερμά τον διοικητή του Α.Τ Καλαβρύτων κ. Σταθούλια Βασίλειο και τον διοικητή του Α.Τ Κλειτορίας  κ. Παναγάκη Ανδρέα και μέσω αυτών όλους του αστυνομικούς και των δύο τμημάτων. 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ. ΝΑΣΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.