HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: "Η Παθολογική κλινική λειτουργεί κανονικά" - Απάντηση σε δημοσιεύματα

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος" με τίτλο "Καλάβρυτα: Ανησυχούν οι διαρροές για απαξίωση του Ν...

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος" με τίτλο "Καλάβρυτα: Ανησυχούν οι διαρροές για απαξίωση του Νοσοκομείου με κλείσιμο της Παθολογικής", σύμφωνα με το οποίο υπήρξαν διαρροές για κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, καθώς και ανοικτή επιστολή των εργαζομένων και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων διευκρινίζει ότι οι διαρροές και η επιστολή που επικαλείται το δημοσίευμα αφορούν στο έτος 2013 και δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή πραγματικότητα.

Σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα στα δημοσιεύματα η παθολογική κλινική λειτουργεί κανονικά και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

H παρούσα επιστολή αποστέλλεται προς αποκατάσταση της αλήθειας και κυρίως προς αποφυγή δημιουργίας ανησυχίας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών υγείας σε αυτούς, ειδικότερα κατά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.