HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στηρίζουμε τα στελέχη των υγειονομικών μας υπηρεσιών - Μέτρα οικονομικής στήριξης της Αχαΐας

Πριν ακόμα εμφανιστούν κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας είχαν φροντίσει για την καλύτερη δυνατή προε...

Πριν ακόμα εμφανιστούν κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας είχαν φροντίσει για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αντιμετώπισή του. Και αυτό φαίνεται από την ταχύτητα με την οποία κινείται όλος ο κρατικός μηχανισμός, από τον Πρωθυπουργό μέχρι την νοσηλεύτρια ή τον νοσηλευτή στο ακρότατο σημείο της επικράτειας. 

Μετά από τα τελευταία κρούσματα και πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία, εξετάζεται η ανάγκη λήψης νέων επιπρόσθετων μέτρων, χωρίς όμως πανικό και με ψυχραιμία. 

Η αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού προβλήματος δεν μπορεί να γίνει μόνο από τους κρατικούς φορείς. Απαιτείται η σωστή ενημέρωση και αντιμετώπιση και από τους πολίτες. Γι’αυτό μένουμε μακριά από τα fake news και εμπιστευόμαστε τους επιστήμονές μας. 

Εκτός από τα μέτρα υγιεινής που έχουν ανακοινώσει οι επιστήμονες πως πρέπει να τηρούνται, πλέον υπάρχει διαθέσιμη και η γραμμή 1135, 24 ώρες το 24ωρο, για πληροφορίες (www.oedy.gov.gr)

Ειδικότερα στην περιοχή μας, παραμένουμε ψύχραιμοι και τηρούμε τους κανόνες υγιεινής με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Στηρίζουμε τα στελέχη των υγειονομικών μας υπηρεσιών με το να είμαστε εμείς πρώτα σωστά ενημερωμένοι για να μην επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας χωρίς σοβαρή αιτία.

Εξετάζονται, και σύντομα θα ανακοινωθούν, μέτρα οικονομικής στήριξης της Αχαΐας και των άλλων περιφερειών που έχουν πληγεί, τα οποία θα λαμβάνονται σταδιακά και στοχευμένα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δείξει ως λαός πως όταν είμαστε μονιασμένοι, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Έτσι και σε αυτήν την έκτακτη ανάγκη, θα λειτουργήσουμε ομαδικά, με αλληλεγγύη, και όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.