Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόταση Θεοχάρη για την απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη των επιχειρήσεων

Επιστολή προς τον Δήμαρχο και στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος  Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυα...

Επιστολή προς τον Δήμαρχο και στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος  Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΑΣΑ" Σπύρος Θεοχάρης, με την οποία ζητά να παρθούν μια σειρά αποφάσεων για την στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται λόγω των έκτακτων μέτρων.
Η επιστολή Θεοχάρη έχει ως εξής: 
Κύριε Πρόεδρε και κ Δήμαρχε 
Σαν μια ένδειξη καλή θέλησης και ουσιαστικής στήριξης από μέρους του Δήμου μας προς τον δοκιμαζόμενο πολλαπλώς επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας η παράταξή μας προτείνει (και ευελπιστούμε ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συμφωνήσουν) να παρθεί  απόφαση απαλλαγής από τα ανταποδοτικά τέλη για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως έχουν πράξει και άλλοι Δήμοι της περιοχής μας!
Συγκεκριμένα για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊού, να προβλέπεται:
➧ Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού και φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων).
➧ Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.
➧ Απαλλαγή καταβολής των τελών διαμονής παρεπιδημούντων.
➧ Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων.
Η ρύθμιση αυτή κρίνεται αναγκαία και ανταποκρίνεται άμεσα, συντονισμένα και στοχευμένα, στον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού SARS-COV-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.