Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναστέλλεται η λειτουργία Παιδικού Σταθμού και Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων

Μετά από την, 04-03-2020, εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τη λοίμωξη από το νέο κοροναϊό, αποφασίστηκε από την κυβέρνηση (ΦΕΚ...


Μετά από την, 04-03-2020, εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τη λοίμωξη από το νέο κοροναϊό, αποφασίστηκε από την κυβέρνηση (ΦΕΚ Β' 701/04-03-2020) η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την προσωρινή απαγόρευση πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς  χώρους και μουσεία), για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020.
Κατόπιν αυτού, το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης, αναστέλλει τη λειτουργία των δομών του, Παιδικός Σταθμός και Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020.
Για οτιδήποτε νεότερο, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.