HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προληπτικά μέτρα στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,   του «Αγάπης Μέλαθρον ο Άγιος Χαράλαμπος»  στο Αίγιο και του Καλλιμανο...


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,   του «Αγάπης Μέλαθρον ο Άγιος Χαράλαμπος»  στο Αίγιο και του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού και Διακονικού Κέντρου στα Καλάβρυτα,  σέ έκτακτες συνεδρίες τους, λαμβάνοντας υπόψη την επιβολή στην  περιοχή μας προληπτικών μέτρων λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με σκοπό την προστασία και ασφάλεια τόσο των γερόντων που φιλοξενούνται, όσο και των εργαζομένων στις ανωτέρω δομές, αποφάσισαν και υλοποίησαν τα κάτωθι προληπτικά μέτρα.
Α. Τoν αυστηρό περιορισμό των επισκέψεων των συγγενών προς τους γέροντες και την  απαγόρευση επισκέψεων τρίτων προσώπων προς το Ίδρυμα.  
Β. Την λήψη όλων των προβλεπομένων στις περιστάσεις αυτές  μέτρων προληπτικής  υγιεινής από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στους χώρους των Ιδρυμάτων σχετικών με την καθαριότητα και την αποφυγή μεταδόσεως των ιώσεων.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.