HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ζητά από όλους τους κατοίκους να αποφεύγουν κάθε επίσκεψη στο χώρο του Νοσοκομείου και να προσέρχονται σε αυτό Μ...

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ζητά από όλους τους κατοίκους να αποφεύγουν κάθε επίσκεψη στο χώρο του Νοσοκομείου και να προσέρχονται σε αυτό ΜΟΝΟ σε περίπτωση ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Σε περίπτωση που εμφανίσετε ήπια(ελαφριά) συμπτώματα ίωσης,όπως πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια,ΜΗΝ επισκέπτεστε το νοσοκομείο,αλλά μείνετε σπίτι και καλέστε στο 2692022222 για να μιλήσετε με τον γιατρό και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες.Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και να εκτεθείτε οι ίδιοι στον SARS-CoV-2 σε περίπτωση που δε νοσείτε ήδη.
Για την αποφυγή συνωστισμού, η συνταγογράφηση και τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ  εφόσον υπάρχει ανάγκη και κατόπιν ραντεβού και συνεννόησης με το ιατρικό προσωπικό(τηλ.για ραντεβού:2692022222).Μείνετε ψύχραιμοι και κυρίως μείνετε σπίτι!!!

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.