HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πέτρες, μολότοφ και δακρυγόνα οι προσπάθειες εισβολής στα σύνορα

Αμείωτη συνεχίστηκε και το βράδ της Πέμπτης η ένταση στις Καστανιές του Έβρου. Νέος γύρος επεισοδίων προκλήθηκε από την άλλη πλευρά τω...

Αμείωτη συνεχίστηκε και το βράδ της Πέμπτης η ένταση στις Καστανιές του Έβρου. Νέος γύρος επεισοδίων προκλήθηκε από την άλλη πλευρά των συνόρων, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Μία πολυπληθής ομάδα άναψε φωτιές και πετούσε πέτρες. Χρειάστηκε παρέμβαση ελληνικού πυροσβεστικού οχήματος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τα γεγονότα έδωσαν στη δημοσιότητα οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες καταβάλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, ώστε να κρατήσουν απροσπέλαστα τα σύνορα. Εκατοντάδες άτομα, πετώντας μολότοφ και πέτρες, αποπειράθηκαν να περάσουν μαζικά το συρματόπλεγμα. Το προηγούμενο 24ωρο, άλλωστε, απετράπη η παράνομη είσοδος σε 741 άτομα.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, τα δακρυγόνα έπεφταν βροχή. Οι τουρκικές αρχές, μάλιστα, φαίνεται να οπλίζουν τα χέρια των μεταναστών και με βόμβες μολότοφ. Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, στην ελληνική πλευρά χρειάστηκε να τοποθετηθούν και φορητές τουρμπίνες. Πρόκειται για ανεμιστήρες, οι οποίοι εκτοξεύουν δυνατό αέρα, διώχνοντας τα χημικά.
από: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.