Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα έκκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων προς τους ετεροδημότες

Συμμορφούμενοι άπαντες με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να περιορίσουν την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού, απευθύνω έκκληση ...


Συμμορφούμενοι άπαντες με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να περιορίσουν την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού, απευθύνω έκκληση προς τους ετεροδημότες - συμπατριώτες μας να αποφεύγουν τη μετάβασή τους προς τη μαρτυρική πόλη μας και τα χωριά του Δήμου μας.
Η ανωτέρω μετακίνηση, που διαπιστώνεται ολοένα και περισσότερο, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα και η οποία αναμένεται να αυξηθεί ενόψει Πάσχα, ενέχει τον άμεσο κίνδυνο μεταφοράς και εξάπλωσης του κορονοϊού στους κατοίκους των χωριών μας, με καταστροφικές συνέπειες γι αυτά και τους ανθρώπους μας.
Το γεγονός ότι τα χωριά στερούνται νοσηλευτικών υποδομών αφενός και αφετέρου διαβιούν σε αυτά συνάνθρωποί μας, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (άνθρωποι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας), η δε τυχόν προσβολή τους από τον ιό θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, μου δημιουργεί την ηθική υποχρέωση να απευθύνω την ανωτέρω έκκληση – σύσταση, με την προσδοκία ότι όλοι θα πράξουμε το ιερό καθήκον, που δεν είναι άλλο από την προστασία του υπέρτατου αγαθού της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.