HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέθανε ο ηθοποιός Μαξ Φον Σίντοφ - Τελευταία του ταινία στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ, τελευταία ταινία του οποίου είναι αυτή που θα προβληθεί το ερχόμενο Φθινόπορο με θέμα...

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ, τελευταία ταινία του οποίου είναι αυτή που θα προβληθεί το ερχόμενο Φθινόπορο με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα και με τίτλο " ήχοι από το παρελθόν"
Ο παγκοσμίου φήμης Σουηδός ηθοποιός έχει βρεθεί στα Καλάβρυτα για τα γυρίσματα της ταινίας τον Αύγουστο του 2018 (φωτογραφίες), _δείτε εδώ 


Ο Μαξ Φον Σίντοφ έγινε ευρύτερα γνωστός για τη συνεργασία του με τον Ίνγκμαρ Μπέργκμαν αλλά και τη συμμετοχή στον «Εξορκιστή».  Υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των περισσότερων κλασικών αριστουργημάτων του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν ανάμεσά τους και το «Έβδομη Σφραγίδα» το 1957. Σε μία από τις πλέον εμβληματικές σκηνές της ταινίας ο Σουηδός ηθοποιός εμφανίζεται να παίζει σκάκι με τον θάνατο. 

Ο Μαξ Φον Σίντοφ εμφανίστηκε ακόμα στο «Η Ωραιότερη Ιστορία του Κόσμου» (1965), στον «Εξορκιστή»  αλλά και στο «Η Χάνα και οι αδερφές της» του Γούντι Άλεν το 1986. Πιο πρόσφατα είχε εμφανιστεί στο  «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά» (2011) και στο Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει (2015).    powered by Rubicon Project Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύζυγός του Κατρίν.  
Ο Σουηδός ηθοποιός είχε γεννηθεί στην Λουντ, στη νότια Σουηδία, και σπούδασε στην εθνική δραματική σχολή της χώρας πριν γνωριστεί με τον Μπέργκμαν το 1955. Μπέργκμαν και Μαξ Φον Σίντοφ συνεργάστηκαν στην αρχή σε θεατρικές παραγωγές αλλά σύντομα προχώρησαν στη δημιουργία ταινιών που αποτέλεσαν ορόσημα στην ιστορία του κινηματογράφου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.