HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κορωνοϊός: 71 νέα κρούσματα στη χώρα - 892 συνολικά - 26 νεκροί

Στα 892 έχουν ανέλθει τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 71 νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε ...

Στα 892 έχουν ανέλθει τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 71 νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ότι οι νεκροί στη χώρα μας έχουν ανέλθει σε 26, με μέση ηλικία τα 73 έτη. Οι 21 ήταν άνδρες και οι πέντε γυναίκες και όλοι είχαν υποκείμενο νόσημα και ήταν ηλικιωμένοι, εκτός από έναν.
Την ίδια ώρα, 57 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 54 είναι διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι είναι άνδρες και οι περισσότεροι με υποκείμενα νοσήματα. Εξιτήριο από τα νοσοκομεία έχουν πάρει 42 πολίτες.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, έως σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί 492.000 κρούσματα του κορονοϊού και περισσότερο από 22.000 θάνατοι έχουν καταγραφεί, είπε ο κ. Τσιόδρας, σημειώνοντας πως 119.000 άτομα έχουν αναρρώσει.
Η πορεία της επιδημίας του ιού στη χώρα μας θα είναι ανάλογη με τα μέτρα και την τήρησή τους. Έως τώρα δεν δείχνει σημάδια εκθετικής αύξησης, είπε ο κ. Τσιόδρας, συμπληρώνοντας ότι σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο, "είμαστε ακόμα μέσα στη μάχη -να μην πω στην αρχή της μάχης- ο καθένας από τη δική του μεριά οφείλει να βοηθήσει", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.