HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φούρας κατά Παυλόπουλου για το Προεδρικό διάταγμα σχετικά με την επανάσταση του 1821

Κατά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τα τελευταία Προεδρικά Διατάγματα που υπέγραψε πριν την λήξη της θητείας ...

Κατά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τα τελευταία Προεδρικά Διατάγματα που υπέγραψε πριν την λήξη της θητείας του και τα οποία σχετίζονται με την επανάσταση του 1821, καταφέρεται με ανάρτησή του ο Ανδρέας Φούρας.
Ο κ Φούρας έγραψε τα εξής:
"Πόσο μικρός αλήθεια μπορεί να γίνει ένας πολιτικός; Την τελευταία ημέρα της θητείας του, στην προεδρεία της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε Προεδρικό Διάταγμα το Π.Δ 35 του 2020 σύμφωνα με το οποίο η επανάσταση του 1821 κατά …..των τούρκων ξεκίνησε από την ανατολική Μάνη.
Μετά από λίγο .. το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαρτίου.... για να μην έχει πρόβλημα στον τόπο καταγωγής του υπέγραψε και το... 36/2020 Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η επανάσταση του 1821.....κατά των ….τούρκων ξεκίνησε από την δυτική Μάνη.
Επειδή η ιστορία δεν γράφεται με προεδρικά Διατάγματα ποιος θα πει στον τέως τουλάχιστον το στοιχειώδες ότι ο αγώνας του 21 ήταν κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Αλλά όπως και ο Δημοσθένης διακήρυξε: "προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται"."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.