HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

Σε ένα αληθινά πανέμορφο περιβάλλον, με τον ήλιο ν αντανακλά τις χρυσίζουσες ακτίνες του στις λευκανθήσες απ το χιόνι κορυφές της μυθική...

Σε ένα αληθινά πανέμορφο περιβάλλον, με τον ήλιο ν αντανακλά τις χρυσίζουσες ακτίνες του στις λευκανθήσες απ το χιόνι κορυφές της μυθικής Καπρίβαινας, κάνοντας τη φύση και τα χωριά μας να μοιάζουν παραδεισένια, βρεθήκαμε στο Δροβολοβό για να τιμήσουμε τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο . Παράλληλα βρεθήκαμε κοντά στους μόνιμους κατοίκους και ακρίτες των χωριών μας Δροβολοβού, Καμενιάνων και Δεσινού, που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα στη ζωή. 
   Ο περίλαμπρος ναός του Αγίου Χαραλάμπους ήταν κατάμεστος από κόσμο. Την πανηγυρική Θεία λειτουργία τέλεσε ο π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ενώ τα αναλόγια πλαισίωναν οκτώ ιεροψάλτες, μαγεύοντας το εκκλησίασμα. Στη συνέχεια-στο αρχοντικό του Αντώνη Θεοδωρακόπουλου-έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους μόνιμους κατοίκους Δροβολοβού και Δεσινού καθώς και για τους επισκέπτες, όπως έχει θεσπίσει για την μέρα αυτή ο Σύνδεσμός μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών. 
Οι Δροβολοβίτες παρέθεσαν άριστη, φιλοξενία στους παρευρισκομένους και αντηλλάγησαν ευχές. Παράλληλα απηύθυναν χαιρετισμό και καλωσόρισμα στους παρισταμένους: Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και γράφων Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων  Σπυρίδων Λάμπος - Δροβολοβίτης, καθώς και η πρόεδρος του Δεσινού Διαμάντω Αθανασοπούλου.
Ευχόμαστε ο Άγιος Χαράλαμπος να είναι εις βοήθεια όλων!!

Για το Δ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.