Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το «ύστατο χαίρε» στην άξια Καλαβρυτινή Αλεξάνδρα Μάρκου

Σύντροφοι και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι στα Καλάβρυτα για τον ύστατο αποχαιρετισμό στην άξια Καλαβρυτινή Αλεξάνδρα Μάρκου. Μητέρα του Αχ...

Σύντροφοι και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι στα Καλάβρυτα για τον ύστατο αποχαιρετισμό στην άξια Καλαβρυτινή Αλεξάνδρα Μάρκου. Μητέρα του Αχαιού βουλευτή Κώστα Μάρκου και του γνωστού πατρινού δικηγόρου Γιώργου Μάρκου. 
Στη νεκρώσιμο ακολουθία η οποία τελέσθηκε στον καθεδρικό ναό των Καλαβρύτων παρέστησαν μεταξύ άλλων, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και φίλους, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Ανδρέας Φούρας και Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Νασιωτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κούκιος, και Λεωνίδας Βασιλόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σοκορέλης, Χρύσα Παπαδάτου και Αλέξης Σκαρμέας (Πάτρα) ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Καλαβρύτων Θ. Μενούνος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος. 
Τη ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν οι Κώστας Κακκαβάς καθώς και το μέλος του κόμματος, ο γιατρός Γιώργος Χριστοδούλου. Το δικαστικό και νομικό σώμα εκπροσώπησαν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης ο εισαγγελέας των Καλαβρύτων Δημήτριος Λιανόπουλος καθώς και πολλοί δικηγόροι από Πάτρα, Αίγιο και βέβαια τα Καλάβρυτα.
Θερμός ήταν ο επικήδειος λόγος του δημάρχου των Καλαβρύτων με αναφορές στο πρόσωπο της εκλιπούσης και την προσφορά της οικογενείας στον μαρτυρικό τόπο. 
Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Βασιλείου Μάρκου, δικηγόρου Καλαβρύτων και επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.