HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας: Ενημερωτικές κι επιμορφωτικές εκπαιδευτικές δράσεις

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και την Υπεύθυνη Π.Ε. Β/θμιας ...

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και την Υπεύθυνη Π.Ε. Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας υλοποίησε ενημερωτικές κι επιμορφωτικές εκπαιδευτικές δράσεις για τα σχολεία Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αιγιαλείας με θέμα την Ανακύκλωση και τη διαχείριση απορριμμάτων, με αφορμή και το νέο πρόγραμμα του Δήμου Αιγιαλείας για την Ανακύκλωση από τις 18 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2020. Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στις σχολικές μονάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον εντός διδακτικού ωραρίου και περιελάμβαναν: ενημέρωση μέσα από παρουσιάσεις και προβολή βίντεο, συζήτηση και δραστηριότητες σχετικές με την ανακύκλωση, αλλά και το πρόγραμμα του Δήμου Αιγιαλείας.
Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν:
το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου
το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου
το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου
το 4ο Γυμνάσιο Αιγίου
το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου
το 1ο ΓΕΛ Αιγίου
το 2ο ΓΕΛ Αιγίου
το Γυμνάσιο Διακοπτού
το ΓΕΛ Διακοπτού
το Γυμνάσιο Ακράτας
το ΓΕΛ Ακράτας
το Γυμνάσιο Αιγείρας
το ΓΕΛ Αιγείρας
το Γυμνάσιο Καμαρών
το ΓΕΛ Καμαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.