HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Δημοτικό Συμβούλιο ανανέωσε τη σύνθεση του Δ.Σ. του Δ.Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Το θέμα της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος έθεσε εκτός ημερεσίας διατάξεως ο Δήμαρ...

Το θέμα της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος έθεσε εκτός ημερεσίας διατάξεως ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Πρόταση του Δημάρχου που έγινε ομοφώνως αποδεκτή ήταν η διατήρηση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου που έχει ως εξής:
Πρόεδρος Φωτεινόπουλος Χρίστος
Αντιπρόεδρος Χαλμούκης Θεόδωρος
Μέλη: Γεωργαντά Μαρία, Παναγόπουλος Θεοδόσης και Σαρδελιάνος Φίλιππος.
Αναπληρώνουν οι: κ. Μπίρμπας, κ. Παπαγεωργίου, κα Χάμψα, κα Παπαναγιώτου και κ. Σπανός
Η ανανέωση της σύνθεσης, αν και με καθυστέρηση, ήταν η ενδεδειγμένη, αφού το συγκεκριμένο Δ.Σ. έφερε εις πέρας σημαντικά ζητήματα λειτουργίας του Μουσείου, είχε θετικό πρόσημο στην αύξηση προβολής και επισκεψιμότητας του Μουσείου, προχώρησε σε σημαντικές εκδόσεις, αρίστευσε στην οικονομική διαχείριση και τέλος κατάφερε μέσα από ένα ολοκληρωμένο και άρτιo φάκελλο προς το Υπουργείο Πολιτισμού να αναγνωριστεί ως το πρώτο επίσημο  μη κρατικό Μουσείο. Όλα τα παραπάνω έγιναν και με την σημαντική συμβολή του προσωπικού του Μουσείου.                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.