Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα ζήτησε να συλληφθεί ο Κωνσταντίνος Φλαμής

Τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή "διέταξε" ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας όπως αναφέρει ο δημο...

Τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή "διέταξε" ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος. Να μη βγουν στον «αέρα» καταγγελίες συνοδών ασθενών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πάτρας, επιχείρησε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Ηλίας Θεοδωρόπουλος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Φλαμή. Ο διοικητής , σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, διέταξε  άντρες της ασφάλειας του νοσοκομείου (μέσω του ασύρματου που έφερε) να ειδοποιήσουν την αστυνομία και να συλληφθεί ο κ. Φλαμής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στον διάδρομο της κλινικής (εκτός της κλινικής-κοντά στο ασανσέρ). Ο κ. Θεοδωρόπουλος, χωρίς καν να ρωτήσει τον δημοσιογράφο για την παρουσία του εκεί, άρχισε να ειδοποιεί την αστυνομία για να  τον συλλάβει.

Παρά το γεγονός ότι οι καταγγέλλοντες συνοδοί των ασθενών μετέφεραν στον διοικητή αυτοπρόσωπος τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ο ίδιος επέμενε να κληθεί η αστυνομία για να συλληφθεί ο δημοσιογράφος. Ο Κ. Φλαμής αποχώρησε από το νοσοκομείο ενώ για το θέμα έχει παρέμβει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) όπως και το σωματείο Ιπποκράτης. Η καταγγελία έφτασε μέχρι και το γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι βουλευτές Αχαΐας.

«Περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη του κ. Θεοδωρόπουλου στον οποίον υπενθυμίζω ότι δεν «σηκώθηκε» κάμερα μέσα στον χώρο της κλινικής, ενώ απευθύνθηκα προσωπικά στο γραφείο της προϊσταμένης, τηρώντας την δεοντολογία, για ποιο λόγο δεν υπήρχε φρούρηση από λιμενικό η αστυνομικό, καθώς ιδίοις όμμασι δεν εντόπισα κανέναν λιμενικό η αστυνομικό. Αν όντως δεν είδα  ή κάνω κάποιο λάθος σε σχέση με τη φύλαξη, επιφυλάσσομαι να ζητήσω συγγνώμη, αλλά μονό για την φύλαξη και όχι για την συμπεριφορά του κ. Διοικητή» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.