HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Λαϊκό θέατρο δρόμου

Το λαϊκό θέατρο δρόμου και φέτος για δεύτερη χρονιά εμπνέεται από το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού και μας καλεί για ένα ακόμα ραντεβού σ...

Το λαϊκό θέατρο δρόμου και φέτος για δεύτερη χρονιά εμπνέεται από το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού και μας καλεί για ένα ακόμα ραντεβού στους καρναβαλικούς πεζόδρομους, πλατείες, αλλά και τα περίχωρα της πόλης. Το πρώτο ραντεβού δίνεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στη συμβολή των πεζόδρομων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το λαϊκό θέατρο δρόμου θα ταξιδέψει στις 10.30πμ στην πλατεία Κρήνης και στις 12.00 στην πλατεία Κάστρου στο Σαραβάλι.
Σύλληψη, σκηνοθεσία, δραματουργική επεξεργασία: Φιορέλα Μαστρόκαλου
Ομάδα Λαϊκού Θεάτρου Δρόμου: Έλενα Ασλανίδου, Δημήτρης Καυκάς, Παναγιώτης- Κυριάκος Κολοσκόπης, Διονυσία Κοροβέση, Λευτέρης Μιχαλίτσης, Ανίσα Μπάσα.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ RISING FLAMES ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΪΛΕ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Μετά το θέατρο δρόμου, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου γύρω στις 19.30 στον ίδιο χώρο (Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου) η χορευτική ομάδα της Μαρίας Σοϊλέ Rising Flames μας επιφυλάσσει ένα δυναμικό χορευτικό show προσαρμοσμένο στο κλίμα των ημερών.

Οι επόμενες εμφανίσεις των Rising Flames στο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στη συμβολή του πεζόδρομου της Γεροκωστοπούλου με την οδό Κανακάρη και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στη συμβολή των πεζόδρομων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.