HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα" - Η παράδοση συνεχίστηκε

Η παράδοση συνεχίστηκε και η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα έκοψε την καθιερωμένη Πίτα της στον πανέμορφο Χελμό. Κάνοντας πρ...

Η παράδοση συνεχίστηκε και η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα έκοψε την καθιερωμένη Πίτα της στον πανέμορφο Χελμό. Κάνοντας πριν  μία στάση στην πόλη των Καλαβρύτων,  τα μέλη της Στέγης είχαν την ευκαιρία να πιούν το καφέ τους, να απολαύσουν το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο, και να κάνουν την βόλτα τους στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Στην συνέχεια το  χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού,  στο μαγευτικό κυριολεκτικά τοπίο έκοψαν την  πίτα τους ανταλλάσοντας ευχές για το 2020.    Ο Πρόεδρος Φραντζής Παναγιώτης ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους σ αυτήν την εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και προκοπή σε κάθε έναν ξεχωριστά, είπε ακόμη πώς θα κόψουμε και πίτα  στην Πάτρα στους χώρους δραστηριοτήτων, αρχές Φεβρουαρίου για τα μέλη  που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο Χελμό, ευχαρίστησε όλους για το όμορφο κλίμα ,και την άψογη συνεργασία όλων σε αυτήν την εξόρμηση, και έκλεισε δηλώνοντας πως  η Στέγη θα εξασφαλίσει πολλές τέτοιες υπέροχες ημέρες και την νέα χρονιά!!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.