HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξαναχτύπησε το «καταραμένο» 94ο λεπτό - Δαβουρλής - Α.Ε.Καλαβρύτων: 2-1

Το στοιχειωμένο, 94ο λεπτό ξαναχτύπησε και πάλι για την Α.Ε.Καλαβρύτων που έχασε μια χρυσή ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της και...

Το στοιχειωμένο, 94ο λεπτό ξαναχτύπησε και πάλι για την Α.Ε.Καλαβρύτων που έχασε μια χρυσή ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της και να πάει με έναν βαθμό επιπλέον στα play out, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί και ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Είναι το τέταρτο παιχνίδι που η Α.Ε.Κ. δέχεται τέρμα στο 94΄λεπτό και χάνει βαθμό η βαθμούς. 
Τα Καλάβρυτα με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών (Βρεττός, Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος, Κοσκινάς, Φάκος) είχαν την ευκαιρία να πάρουν ακόμα και το "τρίποντο" στην Πάτρα παίζοντας με πολύ πάθος απέναντι σε μια πολύ γρήγορη και δυνατή ομάδα. Δημιούργησαν ευκαιρίες, στάθηκαν πολύ καλά, αλλά στο 94 ένα παιδαριώδες λάθος χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους με 2-1. 

Ο αγώνας  
Συγκλονιστικό ήταν το ματς στην Αγυιά της Πάτρας, ανάμεσα στον Δαβουρλή Κ΄92 και την Α.Ε. Καλαβρύτων με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο 94ο λεπτό χάρις το γκολ του Νίκου Κουμπουρλή.
Στο 4ο λεπτό ο Αντύπας είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Παπαδημητρόπουλος έδιωξε σωτήρια. Τα Καλάβρυτα στο 13ο λεπτό κατάφερε από τα 11 βήματα να ανοίξει το σκορ με τον Σταύρο Τσαβαλά, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ασπρούκος.
Στο 37ο λεπτό ο Ανδρεοσόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα της Πάτρας, με τα Καλάβρυτα να διαμαρτύρονται για μη τήρηση του fairplay αφού βρισκόταν στο έδαφος τραυματισμένος ο Μπίτρας και στο 94ο λεπτό, ύστερα από λάθος της άμυνας των Καλαβρύτων ο Κουμπουρλής πέρασε και τον Παπαδημητρόπουλο και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας
ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Ανδρεοσόπουλος, 94’ Κουμπουρλής -13’ πεν. Σ. Τσαβαλάς
Συνθέσεις:
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής (61 Κουμπουρλής), Μανούσος, Σ. Πρέμτος, Νασόπουλος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος (67 Πολίτης), Αντύπας, Καραμπούλας, Ανδρεοσόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος - Ν.Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (46’ Παπαδόπουλος), Γκλαβάς (84’ Αντύπας), Καραχάλιος, Σκιαδάς, Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (58’ Βραχλιώτης), Σ. Τσαβαλάς, Γιαννόπουλος (70’ Τζιαντομένικο), Μπίτρας, Ασπρούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.