Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως στην 27χρονη μάνα του νεκρού βρέφους (Βίντεο)

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε στην 27χρονη μητέρα του βρέφους που ξεψύχησε παρατημένο στην Πλαζ της Πάτρας. Πήρε...

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε στην 27χρονη μητέρα του βρέφους που ξεψύχησε παρατημένο στην Πλαζ της Πάτρας.
Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Αποστολόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε:

Η αιτία θανάτου του βρέφους, που, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, είναι «πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος».
Όσον αφορά στον χρόνο που επήλθε ο θάνατος, αλλά και κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες, αυτό αναμένεται να προκύψει, κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας.
Η 27χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, διότι, σύμφωνα με τον συνήγορό της, «πονάει σωματικά και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού γνώριζε για την εγκυμοσύνη, ενώ στη γειτονιά της 27χρονης, κανείς - ούτε οι οικείοι της - είχαν αντιληφθεί το παραμικρό
Από: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.