HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμος Ερυμάνθου έκοψε την πίτα του με... τυχερό τον Θανάση Παπαδόπουλο

Στην φωτογραφία οι δύο δήμαρχοι, ο οικοδεσπότης Θόδωρος Μπαρής, με τον φιλοξενούμενο και τυχερό Θανάση Παπαδόπουλο, έχοντας μαζί τους τον...

Στην φωτογραφία οι δύο δήμαρχοι, ο οικοδεσπότης Θόδωρος Μπαρής, με τον φιλοξενούμενο και τυχερό Θανάση Παπαδόπουλο, έχοντας μαζί τους τον Χρήστο Μητρογιώργο.
Με πολύ κόσμο και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερυμάνθου, στο νέο δημαρχείο. 
Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ήταν πολλοί μεταξύ των οποίων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης και Χριστίνα Αλεξοπούλου, αλλά και ο πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαρίνος Σκανδάμης. 
Παρών και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος κ΄Θανάσης Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βασιλόπιτας
Το δώρο για τον τυχερό ήταν ένα ρολόι smartwatch. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.