HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετική εμφάνιση των κοριτσιών της Α.Ε.Καλαβρύτων παρά την ήττα από την πρωτοπόρο "Νίκη" Ταραγανού

Την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, "Νίκη" Τραγανού,, υποδέχθηκε σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η γ...

Την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, "Νίκη" Τραγανού,, υποδέχθηκε σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα των Καλαβρύτων γνώρισε την ήττα με 4-0 από την πιο έμπειρη ομάδα της Ηλείας, με παίκτριες που παίζουν χρόνια στα Εθνικά Πρωταθλήματα, αλλά άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις από το πολύ καλό και πειθαρχημένο παιχνίδι της.
Τα κορίτσια των Καλαβρύτων στάθηκαν εξαιρετικά σε ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει "φιλοδωρήσει" όλες τις μέχρι τώρα αντιπάλους της με πάρα πολλά τέρματα (μ.ο 10 τέρματα σε κάθε παιχνίδι) και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και αυτές κάποιο τέρμα.
Αυτό που έμεινε ήταν η εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ δύσκολη και έμπειρη ομάδα και φυσικά η παρουσία σε Εθνικό επίπεδο, για πρώτη φορά στην ιστορία, γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων. 
--Η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Τραγανού μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, έφτασε το πρωί στα Καλάβρυτα με πούλμαν που κάλυψε ο Δήμος Πηνειού και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος και εκτός από τον αγώνα απόλαυσαν και μια ημερήσια εκδρομή στον τόπο μας.    
Δείτε φωτορεπορταζ από τον σημερινό αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.