Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δικαστικοί, Δικηγόροι και Δικαστικοί Υπάλληλοι έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβ...

Παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων, του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων και των Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαβρύτων.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Κατσιρώδης, η πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ιωάννα Ξυλιά, ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Λιανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καούρης, ιερείς της καθ ημάς Μητροπόλεως, ο Πρωτοδίκης κ. Ευάγγελος Κωστακιώτης, η Πρωτοδίκης κ. Μαρία Κριτσινέλια, η Ειρηνοδίκης Ακράτας κ. Βασιλοπούλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Καλαβρύτων κ Ανδρέας Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαβρύτων κ. Ιωάννης Δαφαλιάς, η δικαστική επιμελήτρια κ. Σταθούλια, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας Καλαβρύτων και Πυροσβεστικής Καλαβρύτων.
  

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.