HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρήνος στο Λεχούρι Καλαβρύτων για τον χαμό δύο νέων ανθρώπων

Βαρύ πένθος για το Λεχούρι Καλαβρύτων με τον ξαφνικό χαμό δυο νέων ανθρώπων στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πατρών - ...

Βαρύ πένθος για το Λεχούρι Καλαβρύτων με τον ξαφνικό χαμό δυο νέων ανθρώπων στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων.
Από το τροχαίο ανασύρθηκαν νεκροί δυο Λεχουρίτες, ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος 50 ετών, φυσικός και ο Νίκος  Ρόδης του Ροδιάνθη 56 ετών μαθηματικός. Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο.
Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, αγαπητός σε όλους τους Λεχουρίτες, εξαιρετικός επιστήμονας και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού διασκεδάζοντας πάντα όλα τα Λεχουρίτικα συναπαντήματα.
Ο Νίκος Ρ. Ρόδης με καταγωγή και αυτός από το Λεχούρι ζούσε στην Πάτρα και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για τα δύο Λεχουριτόπουλα που συνυπηρετούσαν στο σχολείο των Λεχαινών και πηγαινοέρχονταν μαζί στο δρόμο καρμανιόλα
Η κηδεία του Δημήτρη Βασιλακόπουλου, θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο Ιερό Ναό Παντοκράτορα της Πάτρας.
Ο Θεός να δώσει δύναμη στους οικείους τους.
Αιωνία τους η μνήμη  

Στις φωτογραφίες δεξια και στις δύο ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος με το μπουζούκι του
Φωτογραφία 1989- Ορθιος αριστερά Νίκος Κυριαζής, ορθιος δεξιά Γιάννης Καζαζάκης, με την κιθαρα ο Σπύρος Θεοχάρης και αριστερά ο εκλιπών Δημήτρης Βασιλακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.