Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Βασιλακόπουλου

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στις 12 το μεσημέρι ο καθηγητής Δημήτρης Βασιλακόπουλος, από το Λεχούρι Καλαβρύτων, το ένα από τα δύο θύματα το...

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στις 12 το μεσημέρι ο καθηγητής Δημήτρης Βασιλακόπουλος, από το Λεχούρι Καλαβρύτων, το ένα από τα δύο θύματα του πρόσφατου τροχαίου δυστυχήματος στην Πατρών-Πύργου. Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, παρούσαν ήταν η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη και οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης και Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μηλωνάς, καθώς επίσης και η ηγεσία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.
Κρατώντας λουλούδια στα χέρια και με δάκρυα στα μάτια ήλθαν να αποχαιρετήσουν τον καθηγητή τους, δεκάδες μαθητές του Δ. Βασιλακόπουλου, από το ΓΕΛ Λεχαινών, καθηγητές και αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Ηλείας.
Ο Μητροπολίτης Πατρών στα λόγια παρηγοριάς που απηύθυνε προς τους οικείους του καθηγητή, ευχήθηκε με το αίμα των δύο εκπαιδευτικών να σημάνει το τέλος των συμφορών στον δρόμο της Πατρών - Πύργου, και οι υπεύθυνοι να ακούσουν το κλάμα τους και να κάνουν κάτι για να σταματήσουν αυτό το δράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.