Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι Ιερείς της Επαρχίας Καλαβρύτων έκοψαν την Βασιλόπιτα με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ιερωνύμου

Τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων η πρώτη συνάντηση για το ν...

Τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων η πρώτη συνάντηση για το νέο έτος μεταξύ των Ιερέων της Επαρχίας Καλαβρύτων και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Ιερωνύμου, όπου ο Σεβασμιώτατος, ευλόγησε την Βασιλόπιτα.
Ο κ. Ιερώνυμος, απευθυνόμενος στους Ιερείς με πατρικές νουθεσίες, εξήρε το δύσκολο έργο που επιτελούν στην ορεινή μας επαρχίας, τονίζοντας τους οτι θα είναι πάντα δίπλα τους, αρωγός και προστάτης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όλους τους Ιερείς για τον δύσκολο έργο και τον πνευματικό τους αγώνα που επιτελούν.
Ο Σεβασμιώτατος, μοίρασε σε καθέναν από τους παρευρισκόμενους το κομμάτι της βασιλόπιτας, ευχόμενος αντοχή στους πνευματικούς αγώνες για το καλό της ιστορικής μας επαρχίας.
Ο κ. Ιερώνυμος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους δύο Ηγουμένους των μονών Μεγάλου Σπηλαίου π. Καλλινίκου και Αγίας Λαύρας π. Ευσεβίου, αλλά και στον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνο.
Ακολούθησε η ιερατική σύναξη με τις κατευθυντήριες οδηγίες από τον Μητροπολίτη μας με την ανακοίνωση προς όλους του Ιερείς οτι θα επισκεφθεί κάθε μια από τις Ενορίες των Καλαβρύτων.
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.