Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισόπαλες 2-2 Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ε.Αιγείρα/Ακράτα σε εναν συγκλονιστικό αγώνα

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, τόσο για την ποιότητά του όσο και τις συγκινήσεις που πρόσφερε, Α.Ε.Καλαβρύτων και Αιγείρα/Ακράτα...

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, τόσο για την ποιότητά του όσο και τις συγκινήσεις που πρόσφερε, Α.Ε.Καλαβρύτων και Αιγείρα/Ακράτα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο αγώνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων. 
Το πρωτο ημίχρονο ανήκει εξολοκλήρου στην ομάδα των Καλαβρύτων, με καθολική υπεροχή και με πάρα πολλές φάσεις για γκολ.
Από το πρώτο λεπτό η ομάδα των Καλαβρύτων έδειξε κυριαρχία στο παιχνίδι, παίζοντας εξαιρετικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με γρήγορες εναλλαγές και με πάρα πολλές φάσεις στο τέρμα της Ακράτας.
Το γκολ για τα Καλάβρυτα ήρθε στο 19΄ όταν σε μια ωραία ανάπτυξη από δεξιά ο Ασπρούκος σέρβιρε στον Καλαμαρά, που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Μέχρι το 45΄τα Καλάβρυτα δημιούργησαν πάνω από δέκα κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι του Παπαδόπουλου σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 28' χωρίς όμως να παραβιάσουν την εστία της Ακράτας, με την Ακράτα να αμύνεται σθεναρά και να δημιουργεί μόνον μία ευκαιρία.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τα Καλάβρυτα να έχουν την υπεροχή, όμως στο 60΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση η Ακράτα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ισοφάρισε με τον Κλουκίνα. Η ψυχρολουσία για τα Καλάβρυτα έδωσε την ευκαιρία στην Ακράτα να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσουν καμία απειλή. 
Και ερχεται η φάση του 81΄που πάλι ο Κλουκίνας σε αντεπίθεση,σημέιωσε το 1-2 κάνοντας την ανατροπή.
Από εκεί και μέχρι τη λήξη του αγώνα ακολούθησε επιθετικός μονόλογος των Καλαβρύτων πετυχαίνοντας την ισοφάρηση στο 88΄με τον Γιαννόπουλος. Στο 90' είχε τρομερό δοκάρι με τον Κοσκινά και στο 92΄ δύο ευκαιρίες από αυτές που λέμε "δεν χάνονται" με Ασπρούκο και Στ. Τσαβαλάς.
Στο 94΄σημειώθηκε λάθος οφσάιντ ο Ασπρούκος που έβγαινε μόνος απέναντι στον Γκανατσούλια
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ανδριανού και των βοηθών Τσούτση και Σπυρόπουλου, ελέγχονται μόνο στην φάση του 94 με τον καταλογισμό του οφσάιντ στον Ασπρούκου
Συνθέσεις 
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσης, Βρεττός, Παπαδόπουλος (70 Γκλαβάς), Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος (82΄Κοσκινάς), Καλαμαράς (65 Σταματόπουλος), Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Τζιαντομένικο, Αντρεόπουλος (62΄Γιαννόπουλος)

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ: Γκανατσούλιας, Σακελλαρόπουλος, Παππάς (45 Παναγόπουλος), Τσουράς, Έξαρχος, Μαυρομάτης (Πρέζας), Καυγάς, Ψαράκος, Κλουκίνας, Καλέλλης (Παναγιωτόπουλος), Κυρίκος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.