Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τιμήθηκαν οι εθελοντές της Πυροσβεστικής

Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 20/12/19  μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ  Δυτ.Ελλάδας, έγινε η βράβευση των ε...

Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 20/12/19  μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ  Δυτ.Ελλάδας, έγινε η βράβευση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης της ΠΕΠΥΔ  Δυτ.Ελλάδας .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτ Ελλάδος κ Ν Φαρμάκης, η βουλευτής Αχαίας  κ Χ Αλεξοπούλου, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου -Δυτ Ελλαδας & Ιονίων Νήσων κ Ν Παπαθεοδωρου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  κ.Τ Παπαδόπουλος, οι Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαίας & Ηλείας, αντιδήμαρχοι  και  υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ο Δ/ντής  Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ Ν Γυφτάκης, αλλά και πλήθος εθελοντών!
Τόσο στην βασική ομιλία του  Διοικητή της ΠΕΠΥΔ,κ Ευθύμιου Γεωργακόπουλου, όσο και στους χαιρετισμούς των άλλων παρισταμένων εκπροσώπων φορέων, τονίστηκε ιδιαίτερα η σπουδαιότητα της  ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντών,  ειδικά κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο,  όπου μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες έδωσαν την μάχη για την πρόληψη και την καταστολή των δασικών πυρκαγιών προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών, αλλά και του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας. Επίσης έγινε αναφορά  και για το έργο  του εθελοντισμού  γενικότερα,  ως μια στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες ,που  αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για την ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας μας.Η πολιτεία  μας,  αναγνωρίζοντας  αυτό το έργο  είναι και θα είναι  σε μια προσπάθεια συνεχούς στήριξης και επιβράβευσης του με κάθε δυνατό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.