HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντική νίκη για τα Καλάβρυτα - Γκολ-ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, αλλά με πολύ άνεση η Α.Ε.Καλαβρύτων πέτυχε μια πολύ σημαντική βαθμολογική νίκη με 2-0 κόντρα στον ΑΠΟ Αρόης....

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, αλλά με πολύ άνεση η Α.Ε.Καλαβρύτων πέτυχε μια πολύ σημαντική βαθμολογική νίκη με 2-0 κόντρα στον ΑΠΟ Αρόης.

Τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με ωραία προσπάθεια του Καλαμαρά, γκόλ ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα. 
Στην συνέχεια με απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να απειλειθούν σε καμία περίπτωση από τους φιλοξενούμενους, δημιουργούσαν και είχαν ευκαιρίες, χωρίς όμως επιτυχία ωστε να "κλειδώσουν" την νίκη από νωρίς.
Το δεύτερο τέρμα το σημείωσε ο Σταύρος Τσαβαλάς στο 82΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έπειτα από απόκρουση με χέρι πάνω στην γραμμή από αμυνόμενο της Αρόης
Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Καλαβρύτων έφτασε τους 16 βαθμούς, και παρέμειναν στην 9η θέση, ένα βαθμό πίσω από Θύελλα και Ακράτα

Οι συνθέσεις: 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος - Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος (78΄ Μενύχτας), Κοσκινάς (54΄ Γιαννόπουλος), Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Καλαμαράς (81΄ Αναγνωστόπουλος), Τζιαντομένικο (46΄ Ανδρεόπουλος)
Α.Π.Ο. ΑΡΟΗΣ(Γ. Λεγάτος): Κατσαμπούμι (46΄ Μποσγανάς), Βερβέρογλου, Τζέτα, Καραβάτσος, Αλέμης, Φελέκης, Τσεκούρας, Κουκίδης, Κατσαντώνης, Δημητρέλης, Καμπέρης (59΄ Τσώκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.