HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Όχι στην εξάρτηση, ναι στο διαδίκτυο» είπαν οι μαθητές των Καλαβρύτων

Παρουσία όλων των μαθητών των σχολείων της πόλης των Καλαβρύτων, σήμερα Παρασκευή  6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεω...

Παρουσία όλων των μαθητών των σχολείων της πόλης των Καλαβρύτων, σήμερα Παρασκευή  6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην μαθητικής εστίας, εκδήλωση με θέμα, «Όχι στην εξάρτηση, ναι στο διαδίκτυο», που αφορά την καταπολέμηση του διαδικτυακού εθισμού, υπό τη διοργάνωση της τοπικής Εκκλησίας, του Δήμου Καλαβρύτων και του CSI Institute (CSIi).
Το «Όχι στην εξάρτηση, ναι στο διαδίκτυο» είναι ένα πρότζεκτ που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά νέα ερεθίσματα ώστε να υιοθετήσουν μία ασφαλή και υγιή διαδικτυακή συμπεριφορά, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες με μέτρο.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του CSI Institute, κ. Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τους μύθους και τις πραγματικότητες που επικρατούν σε σχέση με το Διαδίκτυο, μέσα από μια βιωματική παρουσίαση με εμπειρίες από την πολυετή καριέρα του.
Το κ. Σφακιανάκη προλόγισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος επισήμανε την σπουδαιότητα της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης, δεν παρέλειψε δε, να κάνει αναφορά και στην επετειο των 76 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαυτωμα και τις εκδηλώσεις, που αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στα Καλάβρυτα. 
Ο κ. Σφακιανάκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο και τον π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, ανακοίνωσε οτι από τον Φεβρουάριο του 2020 θα ξεκινήσει ενημερωτικό πρόγραμμα για όλα τα χωριά των Καλαβρύτων.
Δείτε εικόνες και το σχετικό βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.