HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βιωματική εμπειρία με τους Πυροσβέστες για τους μαθητές των Καλαβρύτων

Ενημερώθηκαν, ρώτησαν, έμαθαν, δοκίμασαν και λειτούργησαν ως... πυροσβέστες, οι μαθητές, όλων των βαθμίδων, του σχολικού συγκροτήματος Κ...

Ενημερώθηκαν, ρώτησαν, έμαθαν, δοκίμασαν και λειτούργησαν ως... πυροσβέστες, οι μαθητές, όλων των βαθμίδων, του σχολικού συγκροτήματος Καλαβρύτων "Ευσέβιος Κηπουργός".
Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση, που διοργάνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, ο Διοικητής της, Πυραγός Νέστορας Τζούδας και πυροσβέστες μας, σε συνεργασία με την καθηγητική κοινότητα των σχολείων.
Αρχικά στην αίθουσα των εκδηλώσεων, έγινε πληρέστατη ενημέρωση για θέματα, πυρκαγιά, σεισμών και κάθε είδους κινδύνων και ακολούθησε στον προαύλιο χώρο η βιωματική ενημέρωση με τους μαθητές να φορούν κράνη και να κρατούν την πυροσβεστική μάνικα. 
Έμαθαν τρόπους αποφυγής κινδύνων και μέτρα προφύλαξης για την καθημερινότητά τους και έλυσαν πολλές από τις απορίες τους.
Όπως μας τόνισε ο Διοικητής Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Τζούδας, οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα σχολεία των Καλαβρύτων, ενώ στα σχέδια του είναι, την Άνοιξη να γίνουν και ασκήσεις με την συμμετοχή των μαθητών.
Μια αξιέπαινη, ουσιαστική και κυρίως χρήσιμη ενημέρωση από τους Πυροσβέστες Καλαβρύτων, που τους αξίζουν συγχαρητήρια. 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.